LA SORT VISITA BENILLOBA

La Loteria Nacional va fer que la jornada del dissabte 9 d'Octubre de 1999 es convertira en una autèntica festa per a diverses poblacions del Comtat i, especialment, per a molts veïns de Benilloba, on en el conegut restaurant de La Ponderosa es van repartir mil milions de pessetes, inclòs el dècim de cinc-cents milions. El número 11.740, corresponent al primer premi del sorteig, es va vendre en l'administració de loteria núm. 1 de Cocentaina i a més de en la Vila Comtal i a Benilloba la sort va arribar també a Balones, Gorga, Agres, Millena i Alcoi a través dels dècims que van repartir venedors ambulants.

Esta pluja de milions va convertir la Ponderosa en una autèntica festa, on agraciats i curiosos van anar acudint en la vesprada d'eixe dissabte per a festejar la sort i l'ambient es va prolongar fins a la matinada. Cal assenyalar que en eixe restaurant es ven cada setmana un número diferent, si bé solen ser les mateixes persones els que els adquirixen. Sobre l'agraciat amb 500 milions s'especulava que era un veí de Benilloba, però s'ha mantingut en l'anonimat.

D'este número 11.740, van ser venuts quaranta-cinc dècims en La Ponderosa, entre els que es trobava l'agraciat amb la fracció quinta que suposa a més 490 milions de pessetes. En total, doncs, la sort va deixar prop de mil milions a Benilloba. Unes quaranta famílies, la qual cosa suposa una part molt important de la seua població, van tindre l'alegria de ser elegits per la fortuna.