Concert Quartet

"Mare Nostrum"

El dissabte 8 de juliol de 2016 el teatret de les Moreres (les antigues escoles) de Benilloba, va esser escenari de l'actuació, com ja ho havia fet  en el 2016, del Quartet de Corda «Mare Nostrum» de la Universitat d'Alacant, en un concert a l'aire lliure.

El recital va incloure dos parts diferenciades, la primera amb la interpretació de diverses obres clàssiques del barroc molt conegudes i una segona en la qual les interpretacions del Quartet «Mare Nostrum» van anar acompanyades amb la lectura de textos del Quixot.

El quartet de corda Mare Nostrum té el seu origen en el si de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant. Després de cursar estudis en el Conservatori Òscar Esplà d'Alacant cadascun dels seus integrants, compagina una àmplia activitat interpretativa amb la seua tasca docent i de gestió cultural.

Com a formació de quartet clàssic, el seu ampli repertori inclou obres de tots els períodes musicals, des del barroc fins a la música actual més avantguardista, i ofereix nombrosos recitals i concerts cada any en pràcticament totes les sales de la província i per a diferents institucions nacionals. L'objectiu del quartet Mare Nostrum és acostar la música a tots els públics i dur a terme una tasca didàctica, així com col·laborar en actes que promoguen la cultura en totes les seues formes i en esdeveniments que defensen causes socials. Tot això és possible gràcies a la seua estreta col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de d'Universitat d'Alacant.