Teatre Universitari

"Després de la plutja"

El dissabte 23 de Gener de 2016, a les 19 hores, a l'Auditori de Benilloba, es va representar l’obra de Sergi Belbel “Després de la pluja", una producció de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant dirigida per Elena Candela.  

La desèrtica terrassa d'un edifici intel·ligent és l'espai triat pels empleats d'una de les empreses que allí funcionen per a complir amb un ritual perillós i prohibit: fumar. A partir de les trobades que allí es produïxen emergix la trama oculta d'esta comèdia àgil i dinàmica. Són relacions laborals, circumstancials, imprevistes, potser ocultes, clandestines, i fins humanes. A eixa terrassa busquen escapar de la seua realitat i es troben amb les seues pors, ambicions, odis, desitjos i enveges en un ambient farcit de desesperació i histèria. L'arribada d'una anhelada i desesperada pluja potser els hi donaria una altra oportunitat a les seues vides. Els desitjos aparents, els vincles viciats pel poder i les ridícules obsessions de cada un d'ells, es convertixen en l'eix que sosté l'acció i en l'espill que torna la imatge de la nostra realitat. “Després de la pluja" és una àcida i divertida invitació a riure un poc de nosaltres mateixos.

El muntatge teatral, que va ser molt aplaudit pel públic assistent, amb la sala plena, va estar dirigit per Elena Candela i presentat per l'alcaldessa de Benilloba, Anna Délia Taes i per Tomàs Maestre Damià.