Adequació Parc Piscina 2011

El secretari autonòmic d'Infraestructures i Transport, Victorià Sánchez-Barcáiztegui va procedir el 27 de Maig de 2011 a la inauguració de l'adequació del Parc de la Piscina de Benilloba, finançat per la Conselleria de la qual és titular, amb una inversió de 169.743 euros. La cerimònia va estar presidida per la Corporació Municipal. També s'ha construït una nova pista esportiva i una zona d'aparcament.

El Sr. Sánchez-Barcáiztegui va afirmar en la inauguració que "els veïns de la població ja poden gaudir d'un nou espai de trobada, millorant la seua qualitat de vida".

L'actuació que s'ha inaugurat ha suposat l'adequació i la integració d'uns terrenys de recent adquisició per part de l'Ajuntament contigus a la parcel·la on inicialment s'ubica la piscina municipal i un xicotet edifici d'una planta, amb el que es cobrixen les necessitats de vestidor i bar del complex.

Així mateix, l'obra ha millorat l'accessibilitat de la zona esportiva existent i s'ha construït una nova pista esportiva. De la mateixa manera s'ha creat una zona d'aparcament que, a causa de la seua proximitat, també cobrirà les necessitats d'aparcament del cementeri municipal.

El Sr. Sánchez-Barcáiztegui, va aprofitar l'ocasió per explicar que la Generalitat està elaborant el projecte de la nova CV-70 Alcoi-Benidorm, "una carretera que aconseguirà millorar les comunicacions i contribuirà al desenrotllament econòmic del Comtat", destacant la necessitat d'este vial, ja que l'actual CV-70 "és una carretera amb moltes revoltes i pendents importants".

A més, el Secretari Autonòmic va entregar a l'alcaldessa de Benilloba l'esborrany de este projecte, que inclou una variant de Benilloba, "el que situaria a la població a tan sols cinc minuts de l'autovia i a quaranta de Benidorm". En el cas d'esta variant es projecta pel nord de la població connectant amb la CV-790 i a través d'esta última i seguint el seu traçat connectar amb la N-340.

Així mateix, ha explicat que este projecte, que augmentarà l'accessibilitat de la zona, "inclou importants consideracions ambientals així com miradors en els punts més estratègics on es podran parar els cotxes i autobusos i contemplar i gaudir dels magnífics paisatges que ens oferix esta zona".