Fira Internacional de Turisme 

de la Comunitat Valenciana

 

El passat 26 de febrer i fins el dia 28 es va celebrar a València la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana. Aquest any i per primera vegada, Benilloba va estar allí representada amb un Stad propi dins del recinte dedicat al turisme d’Interior Costa Blanca.

Per a representar el poble es va portat un desplegable de dos metres amb una imatge del Salt, com a paratge singular del nostre poble, i dos posters amb diverses fotografies del poble. Va quedar un estand molt digne i que no tenia cap cosa que envejar als altres pobles que ja porten un bagatge important en aquest tipus d’esdeveniments.

Divendres era la inauguració oficial, el President de la Generalitat, Francisco Camps, va passar per tots els estands saludant poble per poble, cal destacar que al de Benilloba, a més de saludar a tots els presents, es va mostrar molt interessat amb el Salt i va demanar un fullet per a emportar-se’l.

Tots els dies va ser molt gran l’afluència de públic. Benilloba va ser visitada per moltíssima gent i cal destacar que tant les cases rurals com el Salt van ser els punts més demandats per la gent que s’acostava a preguntar.

El diumenge, un grup de gent de Benilloba amb les mestresses de casa, van visitar la fira, a més, van portar 12 litres de mistela i 100 rollets de vi, per a repartir amb els visitants. Va ser un èxit, en hora i mitja s'havia repartit tot, i el públic agraït amb el detall que van tindre.

Ha estat una experiència enriquidora i positiva que poc a poc pot anar donant els fruits desitjats, portant visitants al nostre poble. Visitants que poden menjar, dormir i deixar riquesa en Benilloba.