Nevada 14 Desembre 2009

La matinada del dilluns 14 de Desembre de 2009, va començar a nevar en tota la comarca i Benilloba va anar cobrint-se de  blanc. Va nevar abundantment tot el dia. Nevada persistent que va acabar per cobrir el poble amb una capa de més de 10 cm d'altura.

Benilloba va quedar pràcticament aïllada, ja que el gruix de la capa de neu feia molt perillós els desplaçaments. Els veïns que treballaven en altres poblacions, o no van anar a treballar o van optar per dormir fora o, inclús, es van donar casos d'alguns que van intentar tornar i va caldre rescatar-los.

També es van suspendre durant dos dies les classes del Centre d'E.G.B. i de l'Institut.

El dimarts 15, les pales llevaneu van aclarir el camí per a poder transitar pel poble i poder eixir d'ell, tot i que encara va romandre tallada la carretera del Rebolcat i la de Benifallim.

Encara que a Benilloba es van donar alguns talls d'electricitat, la situació no ser tan desagradable com en altres pobles de les comarques de l'Alcoià i el Comtat que van estar dies incomunicats, sense aigua, llum, telèfon i sense poder entrar ni eixir per carretera.

El cap de setmana següent, van tornar a repetir-se les nevades, encara que esta volta sense tanta importància.