NIT DE L'OLLA 2009

 

Un any més, l'humor va fer acte de presència en Benilloba, en la tradicional Nit de L'Olla. Divertides paròdies interpretades pels festers i festeres de les tres filaes, van tindre com a motiu l'èxit de la selecció espanyola de futbol en l'Eurocopa, la crisi econòmica, les Olimpíades, el Festival d'Eurovisió i la ministra de Defensa.

 

La Nit d'olla de Benilloba ja fa anys que s'ha convertit en una cita ineludible en el calendari estival de les festes de la comarca. Com és habitual, centenars de visitants van omplir els carrers del municipi, amb l'objectiu de presenciar la desfilada humorística en el que els festers de les tres filaes locals malgasten imaginació per a criticar amb sorna els principals temes de l'actualitat nacional i internacional.

 

Enguany el temes en que es va centrar la Nit de l'Olla van ser la mort de Miquel Jackson, el cas de corrupció Gürtel, les festes orgiàstiques de Berlusconi, el projecte de Llei de l'Avortament, la participació dels nadadors en Roma, el 40 aniversari de l'arribada del home a la lluna, els polítics caçadors i, per últim, una referència a la serie televisica "L'Alquería Blanca".

En definitiva, una desfilada que va tornar a respondre a les expectatives dels assistents.