NIT DE L'OLLA 2003

Amb un poc menys de públic que en altres ocasions, tal vegada per caure la festivitat en mitat de setmana, Benilloba va tornar a acaparar l'atenció de l'oci comarcal amb una nova edició de la seua celebrada Nit de l’Olla, que, com és sabut, s'ha convertit en una de les cites obligades de l'estiu de la comarca.

És una nit en què l'humor i la crítica acudixen puntuals a la cita del calendari, i en el que es repassen sarcàsticament l'actualitat que ha donat l'any, i que en esta ocasió, va tindre en els programes televisius de la classe “brossa” als seus artistes invitats els que van ser blanc de la visió mordaç i crítica dels festers.

El “culebró” de Marbella, els 75 anys de la celebració de Fogueres, la televisió, l'escàndol politico-financer de l'anomenada trama de Madrid, inclòs la fulgurant irrupció de l'espanyol Fernando Alonso en l'univers estrellat de la Fórmula 1, van merèixer l'atenció de les filaes .

Una festa que cada any comença tard i es prolonga fins a la matinada amb la tradicional revetla que seguix a la tan esperada desfilada humorística.

Si l'any passat va ser un grup de xiques les que van aparèixer amb el clàssic i es diria que mític vestit blanc i vaporós de Marilyn Monroe cantant el cèlebre “Aniversari Feliç”, enguany van ser ells, un grup de xics, els que es van vestir caricaturitzant a l'eurovisiva Beth d'Operació Triomfo, en una paròdia divertida  del seu vestit pantaló i casaca blancs i el seu famós cabell “rasta”, que tan decisivament ha contribuït a configurar la seua imatge.  

Imitació dels pilots de Fórmula 1

Clones de Beth, la cantant espanyola en Eurovisió

El Rocio representat per un bon grapat de sevillanes

L'aniversari de les Fogueres de Sant Joan representat per "alacantines"

Critica a la publicitat de la ONCE

L'anunci televisiu d'Amena amb el seu ros protagonista convertit en ninot que es llançava entre el públic.

No fa faltar la crítica política fent referència al cas de l'Assemblea de Madrid

Referència l'Hotel Glam

La lluita mèdica contra les neumonies també va estar present

Parodia dels programes televisius Tela Marinera i A la fresca

Tradicional revetla que seguix a la desfilada humorística.