2013 

PRESA DE POSSESSIÓ DE NOU RECTOR


El  21 de Setembre del 2013, D. José Daniel Pereira de Lima, va prendre possessió de la parròquia de la Nativitat de la Mare de Déu, de Benilloba, primera missió eclesial en Espanya d'este jove sacerdot, provinent del Brasil.

La cerimònia, que va estar presidida pel senyor Arxiprest i en la que van concelebrar junts la missa, va fer emocionar els creients pel seu significat i la seua bellesa. L'església estava plena de feligresos.

La celebració va ser molt especial, perquè va estar carregada de simbolisme i d'emoció. Els ritus de pressa de possessió van començar des de la mateixa arribada dels oficiants a les portes del temple, on se li va fer entrega al nou rector de la clau de la porta.

Un volta en l’interior, va tindre lloc la lectura del decret de l'Arquebisbe de València pel qual s'anomenava a D. Daniel nou rector de Benilloba. Després, el nou rector va fer el jurament del càrrec sobre els Evangelis.

Realitzada esta presa de possessió, tots els presents van esclatar en un sonor i calorós aplaudiment al nou rector. Després, la cerimònia va continuar amb els ritus habituals de les lectures i l'homilia però ja dirigida pel nou rector.

Finalment, uns xiquets, en nom de tots els feligresos, li van entregar al nou rector uns regals relacionats amb el seu magisteri.

Acabat l’acte, va tindre lloc un refrigeri en els arcs de l'Ajuntament, on els assistents van tindre ocasió de parlar i canviar impressions amb el nou rector.