Teatre de Sainet 

"Mandíbula afilada"

El dia 9 de maig de 2015, al teatret de Les Moreres, la companyia alacantina Saineters va posar en escena 'Mandíbula afilada', obra de teatre escrita per Carles Alberola.

L’acte ve ser organitzat per la Colla de Dimonis de Benilloba i va comptar amb la presència del director de l’obra, Tomàs Mestre, que va dirigir unes paraules al públic abans del començament de la representació. Ana Delia Gisbert "Taes" , va ser l'encarregada de presentar la funció davant el nombrós públic congregat al pati de Les Moreres.  

Prèviament, les colles de Dolçainers i Tabaleters El Tossal i El Cocó de Sant Vicent del Raspeig i Alacant, respectivament- van fer una cercavila pels carrers del poble i van interpretar peces musicals de festa i correfocs també des de l'escenari. En aquest acte van participar amb dolçaina el mateix Tomàs Mestre i Ana Delia Gisbert.

L'obra va estar protagonitzada per l'actriu Elena Candela i l'actor Joan Nave, que van vore recompensat el seu gran treball damunt de l'escenari amb grans ovacions del públic assistent, que va gaudir d'una representació amb una posada en escena perfecta i que va aconseguir  el seu objectiu: entretindre i fer riure els assistents.

La funció va finalitzar amb la interpretació de la Muixeranga per part de les colles de Dolçainers, que van ser també molt aplaudides.